Topfield 6200HD Smart 320GB Tallentava Android Smart HYBRIDI HD digiboxi DVB-T/T2 +DVB-C. Plug-in kovalevypaikka + USB REC. Tallenna jopa 4 kanavaa ja katso viihdettä.

h. 150€

Topfield C3000CT 320 GB HD digiboxi on hybridimalli, sekä antenni- että kaapelitalouksiin. Tallennustilaa on 320 GB. Tallennusmahdollisuus myös ulkoiselle muistille USB-liitännän kautta. Tallenna jopa 2 kanavaa samanaikaisesti ja katso kolmatta.

h.125€

Topfield TF520pvrc tallentava digiboksi kaapeliverkkoon HDMI-liitännällä ja kuvan ylösskaalauksella. Helppokäyttöinen, Conax kortinlukijalla varustettu digiboksi monipuolisilla ominaisuuksilla ja liitännöillä.

h. 100€

Topfield TF520pvrt tallentava digiboksi antaa sinulle aikaa. Katsele haluamasi ohjelmat silloin, kuin se sinulle parhaiten sopii. Kahdella virittimellä varustettu tallentava digiboksi mahdollistaa kahden kanavan yhtäaikaisen tallennuksen, sekä kolmannen kanavan toiston (samasta kanavanipusta) tai tallenteen toistamisen. Kätevällä Time Shift – ajansiirtotoiminnolla voit kelata katselemaasi lähetystä taakse, hidastaa kuvaa tai pysäyttää sen kokonaan ilman erillistä tallennusta. EPG eli elektronisella ohjelmaoppaalla (7 pv) hoidat ohjelmien ajastukset todella helposti.

h. 100€